fredag 29 januari 2010

Nya bilder på valpkullen...

Lite information om vilka valpar som är sålda och vilka som fortfarnade är till salu. Tre tikhundar fick vi i kullen och alla sålda efter bara några dagar. Men är man intreserad av en hanhund så har vi två handhundar.... Spike är väl den som är tuffast av de båda, medans Melvin helt klart är sötast i hela kullen...


här kommer lite gruppbilder och mysbiler på valpisarna och Wilma.... Här har man precis fåt matt och det är så skönt att krypa intill mamma Wilma och mysa till det... Fast nu har Spike fått lie buss för sig och vill busa med sin mamma.


Här en bild på Melvin som viskar lite hemlisar med mamma Wilma=))
Här under har vi lite busbilder. Spike har spanat in Vega för lite bus och Nova och Melvin är igång och har syskonbråk=)
Visst är vi rättså söta sej.

Våran lilla Micha

Här har ni en bild på lilla Micha visst är hon söt. Sitter och kollar in valparna i köket... tänker ska jag någon gång ha såna små... vi får väl se hur det blir med den saken. Ska iväg och ögonlysa henne så får vi se om det kan bli en liten valpkul med henne och Zeppo till sommaren.... Micha är en kanintax så hon är själv väldigt liten och skulle det bli valpar så lär det inte bli lika många som Wilma fått.

onsdag 27 januari 2010

Idagsläget så.....

har vi nu bara två han hundar till salu.... så ni som är sugna på en liten hund, vi har två hanhundar kvar. Till helgen kommer ny bilder in på killarna. Kan bara säga att Melvin är en riktig skönhet=) De växer så det knakar och de blir bara bättre på att äta själv. Knappt man vågar visa sig för dom för då tror dom att nu är det mat. Nu bärjar de leka med varandra och bita ivarandra. Så gulliga så...

söndag 24 januari 2010

Valparna testar det här med riktig mat... det var rättså kladdigt=)

Mitten har vi lilla Vega....Här har mamma Wilma tvättat oss fina.
En helbild på lilla Vega lite finare igen...

lördag 23 januari 2010

Valpar till salu!!!

Tre tikar och två hanhundar är till salu. Man kan tinga en valp för 1000 kr i handpenning och när man hämtar valpen får man betala resterande 5500kr. Valparna har ingen stamtavla men föräldrarna till valparna har bra stamtavlor. Alltså 100% långhåriga dvärgtaxar utan samtavla. Vid leverans kommer valparna vara minst 8 veckor gamla, vaccinerad, chippad, avmaskad och vetrinärbesiktiad.

Här har vi då en liten presentation av valparna


SÅLD

1 Blått halsband--Vega (omdöpt av sina nya ägare till Stina)
Tik och har namnet VEGA och var först ut kl 21,30 och vägde 184 g



Såld
2 Grönt halsband SPAIK


Hane och har namet SPAIK kom som 2:a valp vid kl 21,58 och kom med rumpan före =) vägde mest med sina 219 g





SÅLD
3 Lila halsband NOVA




Tik och har namnet NOVA kom som 3:e valp vid kl 23,00 vägde 186 g.



SÅLD
4 Gult halsband KLARA

Tik och har namnet KLARA kom som 4:e valp vid kl 23,40 vägde 198 g.


SÅLD
5 Rött halsband MELVIN

Hane och har namnet MELVIN kom som sista valp vid 00,15 och vägde 164 g och var då minst när han föddes och mörkast av sina syskon.

Vill du komma i kontakt så ring Mats på mobil 073-3374399 eller mail annette8@telia.com

fredag 22 januari 2010

Dagsfärska bilder på valparn

Här kommer lite nya bilder på valparna... visst har de blivit ännu sötare... ögonen är öppna och nu krälar de inte fram utan de staplar runder på sina små ben... helgen som kommer ska de få börja äta riktig mat och det brukar vara en kul upplevelse. Sen ska Wilma och valpar få flytta ut i hundgården där det också är varmt och gott men där övriga familjen inte ser dom som sina valpar, eftersom de ska flytta till andra.


Bilder på valparna som jag tog för två veckor sedan....

dagen innan vi lämnade iväg valparna och Wilma till svärfäräldrarna som skulle passa dem när vi var i Sälen en vecka.... här har de ännu inte öppnat ögonen. Gult halsband:Tik-Klara
Blått halsband: Tik-Vega
Grönt halsband: Hane-Spaik
Rött halsband: Hane-Melvin
Lila halsband: Tik-Nova

Visst är vi söta både frammifrån och bakifrån=)




Visst är vi söta allihop....

Sista bilden är ¨på lilla Melvin som var minst vid födseln men som inte alls är minst idag men mörkast och en riktig skönhet....




måndag 18 januari 2010

Här kommer en uppdatering om vad som händer....

Familjen har varit på en veckas semester i Sälen och därför ingen uppdatering men här har hänt massor. Valparna har växt så det knakat medans vi varit iväg. De är så himla söta nu när de har öppnat ögonen. Ska fota valparna till kvällen så ni får se så söta de är.

Ha en bra måndag.

torsdag 7 januari 2010

Lite nya bilder på valparna....

För varje dag som går så blir de ju allt sötare. Varje valp har nu fått sin egen färg för att vi ska ha koll på dom.... men de växer så det knakar. Minsta valpen vid födseln, han med rött halsband är nu inte alls längre minst men helt klart mörkast. Nu ser vi fram emot när de ska öppna sina ögon....


lördag 2 januari 2010

Valpisarna växer så det knakar...

fast det är ju såå det ska vara.... de gör ju inget annat än äter och sover. Wilma tar hand om sina små exemplariskt som alltid. Vi behöver inte oroa oss alls.